۱۱ مهر ۱۳۹۴، ۱۱:۲۷

تأثیر قوانین تبعیض آمیز بر حضور مسلمانان کانادا در انتخابات

تأثیر قوانین تبعیض آمیز بر حضور مسلمانان کانادا در انتخابات

مسلمانان مونترال با اشاره به طرح تبعیض آمیز ضد ترور c-۵۱ اظهار داشتند که این قانونگذاری جدید ممکن است بر تصمیم آنها برای شرکت در انتخابات اکتبر (مهرماه) تأثیرگذار باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حنادی سعد از مسلمانان مونترال گفت: تمام اطلاعاتی که من درباره جامعه اسلامی کانادا دارم این است که هیچ مسلمانی در حال حاضر از حزب محافظه کار حمایت نمی کنند.

طرح مبارزه با ترور c-۵۱ اولین بار در ژانویه ۲۰۱۵ توسط استیون بلانی نماینده وقت پارلمانی کبک ارائه شد.

این طرح مناقشه برانگیز که قدرت پلیس و سرویسهای امنیتی کانادا را افزایش می دهد و صرفاً اقدامی علیه مسلمانان خواهد بود، در ژوئن سال جاری میلادی با بدست آوردن موافقت لازم به عنوان یک قانون تصویب شد. براساس این قانون سرویس امنیت اطلاعات کانادا از این توانایی برخوار است که فعالانه طرحهای تروریستی را مختل کرده و فهرست افرادی که از پرواز آنها جلوگیری می شود را افزایش دهند و به پلیس این کشور این اختیار را می دهد تا کنترل بیشتری در محدود کردن جنبشهایی داشته باشد که مظنون به ترور هستند.

منتقدان این قانون اظهار داشتند که این قانون قدرت سرویس امنیت اطلاعات کانادا را تاحدی افزایش می دهد که آنها می توانند یک نیروی پلیس مخفی ایجاد کرده و این نیروی می تواند بدون نظارت مناسب و کافی در این کشور فعالیتهای گسترده ای داشته باشد.

این طرح توسط بسیاری از اعضای جامعه اسلامی یک عامل مهم برای شرکت در انتخابات ۱۹ اکتبر(۲۷ مهر) توصیف شده است. مسلمانان ابراز امیدواری کرده اند که رأی دهندگان دولتی را انتخاب کنند که این قانون را تغییر دهد.

مسلمانان همچنین اعلام کردند که این قانون در مغایرت با قنون اساسی قرار دارد. پیش از این حزب نودموکرات و لیبرال با این قانون مخالفت کرده اند و خواستار انجام اصلاحاتی در آن شده اند.

اوایل سال جاری میلادی یک گروه نظارت بر اسلام هراسی هشدار داده بود که تعصب واضح در پوششهای خبری رسانه ای در بخش فرانسه زبان کانادا موجب ترویج اختلاف و نژادپرستی شده است.

دفتر مبارزه با اسلام هراسی در کبک از زمان ماجرای شارلی ابدو در ژانویه گذشته ۱۲۳ حمله ناشی از اسلام هراسی ثبت کرده است.

مسلمانان کانادا ۲.۸ درصد از جمعیت ۳۲.۸ میلیونی این کشور را تشکیل می دهند و اسلام پس از مسیحیت دومین دین بزرگ به شمار می رود.

کد خبر 2928562

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha